Mentorok és oktatók

BALOGH Máté
Mentor | PR, marketing, kommunikáció

Kulturális kommunikációs szakember, a KortársPR-os vezetője. Az Art is Business magazin és díj alapítója. A Werk Akadémia művészeti manager szakának vezetője.

HonlapE-mail
BÉRCZI Linda
Mentor | A program vezetője
Művészeti manager, az L Art Management vezetője. Nevéhez fűződik a Nyitott Műtermek Délutánja és a Budapest Art Week képzőművészeti programok. A Budapest Art Mentor program megálmodója.
 
OLAJOS Anna
Mentor | Nemzetközi szcéna ismeretek
Művészeti tanácsadó és menedzser nemzetközi terepismerettel, jogász.
TÓTH Pál Sándor
Mentor | Műtárgykezelés

Art consultant, a Gallerytool alapítója. Gyűjteménykezelő. A Deák Erika Galéria volt vezetője, emellett meghívott előadó a Mome Kulturális Menedzser és Múzeum Menedzser képzésein, valamint korábban az IBS Művészeti Menedzser szakán.

VÉKONY Délia
Mentor | Nemzetközi szcéna ismeretek

Művészettörténész, kurátor, az IBS Művészetmenedzsment Tanszékének adjunktusa.

BABANICS Írisz
Online média ismeretek
Kisvállalati marketing specialista. Kifejezetten egyéni/mikro/kisvállalkozásoknak segít abban, hogyan használják fel limitált forrásaikat a legnagyobb növekedés elérése érdekében.
FRITZ Anikó
PR, marketing, kommunikáció

Kommunikáció pedagógus képzési és kiválasztási specialista. 10 év multinacionális tapasztalatával rendelkező humán fejlesztés mellett elkötelezett szakember.

Gally Eszter
Projektmenedzsment

Ügyvéd, kulturális intézmények jogi tanácsadója. Szabályozott iparágak jogi szakértője, szakirányú képzési programok rendszeres oktatója közbeszerzések és vállalati tranzakciók témában. 

Dr HORVÁTH Dániel
Művészeti karrierépítés
Essl és Eszterházy díjas festőművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem és az Eszterázy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézetének tanára, a Magyar Festészet Napja Alapítvány alelnöke.
iski KOCSIS Tibor
Művészeti karrierépítés
Képzőművész, kurátor, művészettörténet és vizuális nevelőtanár. A VILTIN Galéria alapító tagja és művészeti vezetője. Számos kiállítás kurátoraként hazai és külföldi művészek munkáit egyaránt bemutatta.
JUHÁSZ Dóra
PR, marketing, kommunikáció
Kommunikációs szakember, művészeti menedzser, rendszeresen ad elő konferenciákon, nemzetközi és hazai egyetemeken kulturális kommunikáció és stratégiai tervezés témában, a MÜPA PR igazgatója.
KELEMEN Zénó
Művészeti karrierépítés

Munkácsy Mihály-díjas szobrászművész, számos köztéri szobra látható Budapesten.

KOVÁCS Krisztina
Művészeti karrierépítés

Művészettörténész, a Várfok Galéria művészeti vezetője.

LEGEZA Dénes
Jogi ismeretek
Jogász, a Szerzői Jogi Szakértő Testület tagja és titkára, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szakmai tanácsadója, számos szerzői jogi tárgyú cikk szerzője.
LÖBL Krisztina
Pályázatírás és figyelés

Az Art Market Budapest volt operatív vezetője, pályázati szakértő, képző- és fotóművészeti kiállítások szervezője.

MOLNÁR Annamária
Művészeti karrierépítés
Közgazdász, kurátor, a Molnár Ani Galéria alapítója és igazgatója, a Magyar Kortárs Művészeti Galériák Országos Egyesületének korábbi elnöke, az Európai Galériák Szövetségének igazgatósági tagja.
PETRÁNYI Zsolt
Nemzetközi szcéna ismeretek
Művészettörténész, kurátor, egyetemi tanár, a Magyar Nemzeti Galéria Jelenkori Gyűjteményének főosztályvezetője, az IBS Művészetmenedzsment tanszékének szakvezetője, a Dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézet, majd a Műcsarnok volt igazgatója.
SZABÓ Klára Petra
Rezidencia programok

Japán GIF's FRAMED* Award és Tornyai Plakettes képzőművész. Rezidencia programok, hazai- és külföldi kiállítások rendszeres résztvevője. A VILTIN galéria művésze.

dr. TÓTH Tamás
Storytelling

A Personal Brand Institute ügyvezető partnere.

VIZI Kata
Művészeti karrierépítés

Az elmúlt években a Kálmán Makláry Fine Arts munkatársa, a Faur Zsófi Galéria vezetője, majd az Ybl Budai Kreatív Ház művészeti vezetője volt, ezzel párhuzamosan szakmai koordinátorként vett részt a Magyar Nemzeti Bank kortárs művészeti gyűjteményezésében. Jelenleg a debreceni MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ ügyvezetője.