Művészeti Coaching

Művészeknek

Szeretnéd céltudatosabban építeni a művészeti karriered? Szeretnél kiállítani, megjelenni, ismertebbé válni? Szeretnéd megismerni a hazai szakmát, a galériákat, szakembereket de nem tudod hogy fogj hozzá? Pályáznál, de nem tudod hol keresd a neked szóló pályázatokat, esetleg inkább alkotnál mint pályázatokat írnál? Aktívabb online jelenlétet szeretnél, és kéne pár tanács, hogy hogyan állj neki? Kiállításra készülsz és szeretnéd kihozni belőle a legtöbbet? Nemzetközi figyelemre vágysz, esetleg jogi tanácsra van szükséged? Kéne egy jó portfólió? Segítünk!

Művészeti szakembereknek, szervezeteknek

Kitaláltatok egy jó programot, projektet és kéne egy kis segítség, valaki aki átbeszéli veletek a megvalósítás részleteit? Művészettörténészként végeztél és szeretnél belelátni a kurátorok világába, netán az első kiállításodra készülsz kurátorként és szeretnéd ha valaki támogatna a folyamatban? Van egy jó koncepciód és helyet keresel a bemutatására? Érdekel a képzőművészeti menedzsment, de nem látod tisztán a benne rejlő lehetőségeket? Beszélgessünk!

Az elmúlt 15 évben a képzőművészet számos területével foglalkoztam – voltam galerista (G13 Galéria), számos programot találtam ki és szerveztem meg (Nyitott Műtermek Délutánja, Budapest Art Week, Budapest Art Mentor) és volt műteremházam is (L Art Open Studios – LAOS). 2017 óta az Együtt a Művészetért Egyesület alapító elnöke vagyok ami többek között olyan projekteket jegyez mint a Művészlét – Kortárs kézikönyv képzőművészeknek című kötet, illetve a Hungarian Contemporary magazin kiadása vagy a Kortárs helyzet – milyen ma képzőművésznek lenni? című kutatás. 2020 óta tagja vagyok annak a kutatócsoportnak, amely Barabási Albert Lászlóval a Magyar Művészeti Hálót kutatja hálozatkutatási módszerekkel, amelyről egy könyvet is megjelentetünk – Élek mentén – Kortárs magyar képzőművészet az adatok tükrében címmel.
A számos projekt kapcsán rengeteg szakmabelivel dolgoztam, kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezem és látom a művészek, művészeti szakemberek, művészcsoportok lehetőségeit és nehézségeit. Mindezen felhalmozott tudást szívesen osztom meg Veled, segítek az úton, hogy elérd a céljaid.
Mottóm, hogy bármilyen célt el lehet érni, ha tudjuk mit szeretnénk és azt igazán szeretnénk!

Bérczi Linda, kulturális menedzser és művészeti coach