ARTMENTOR BY B. BRAUN az Art is Business oldalán

Elindult az Art is Business híroldal, benne egy Art Mentor aloldallal!

Az Art is Business olyan stratégiai gondolkodást támogató kezdeményezés, amely a vállalati és kulturális szféra összekapcsolódását segíti megegyező értékek, de eltérő érdekek mentén.
Az iniciatíva azzal a céllal jött létre, hogy rávilágítson arra, miért és milyen módon érdemes együttműködésben gondolkodniuk a művészeti élet és a forprofit szegmens szereplőinek. Az Art is Business nyomtatott és online médiumot, képzéseket, zárt körű eseményeket, konferenciákat, Art is Business Díjat, ahhoz kapcsolódó minifilmeket és díjátadó gálát foglal magába.

Az Art is Business híroldal célkitűzései

Az artisbusiness.hu egyedülálló módon igyekszik bemutatni a hazai és nemzetközi tér legkiválóbb, aktuális jó példáit a szponzorációs, támogatási és magánmecenatúra oldaláról.
Az art-and-business, azaz a művészet piacorientáltsága mellett az Art is Business fontos célkitűzése, hogy a jövő menedzsergenerációi számára valós alternatívaként mutassa be a művészettel való együttműködést. Ezért rendkívül nagy hangsúlyt fektet a felsőoktatásban részt vevők érzékenyítésére.
A művészeti menedzsmenti gondolkodás fontossága mellett jelentős érvek szólnak, hiszen ezen munkaterület, munkafolyamat Magyarországon hányattatott sorsú, és nagyon kevesen űzik igazán hivatásszerűen. A cél az, hogy a művészeti világ számára kiderüljön, milyen nagy  szükség van a jó szakemberekre. Ezen az oldalon lehetőséget biztosítunk a párbeszédre, szakmai felvetésekre, cikkek közlésére, és bízunk abban, hogy ennek hatására sokan választják majd hivatásuknak a kultúra menedzselését.

Az artisbusiness.hu-n belül a képzőművészettel foglalkozó aloldalt itt találjátok.

„Többet nyújtott a képzés, mint amit gondoltam volna” - Szakál Évával beszélgettünk<< >>Felfedezők 4.0 – A Budapest Art Mentor kiállítása