Mentorok és oktatók

BALOGH Máté
MENTOR | PR, marketing, kommunikáció
Kulturális kommunikációs szakember, a KortársPR-os vezetője. A Werk Akadémia művészeti manager szakának vezetője.
HonlapE-mail
BÉRCZI Linda
MENTOR
Művészeti manager, az L Art Management vezetője. Nevéhez fűződik a Nyitott Műtermek Délutánja és a Budapest Art Week képzőművészeti programok. A Budapest Art Mentor program megálmodója.
 
TÓTH Pál Sándor
mentor | műtárgykezelés
A Deák Erika Galéria volt vezetője, emellett meghívott előadó a mome Kulturális Menedzser és Múzeum Menedzser képzésein, valamint korábban az IBS Művészeti Menedzser szakán. A cARTc kulturális egyesület elnöke és több a kortárs művészet terén működő vállakozás alapítója.
VÉKONY Délia
mentor | Nemzetközi szcéna ismeretek

Művészettörténész, kurátor, az IBS Művészetmenedzsment Tanszékének adjunktusa, a Budapest Art Week művészeti vezetője.

Írj nekem
BABANICS Írisz
Online média ismeretek
Kisvállalati marketing specialista. Kifejezetten egyéni/mikro/kisvállalkozásoknak segít abban, hogyan használják fel limitált forrásaikat a legnagyobb növekedés elérése érdekében.
FERENCZY Bálint
NEMZETKÖZI SZCÉNA ismeretek
művészettörténész, fotótörténész. 2018-ban megalapította a budapesti székhelyű Initio Fine Arts-ot és a londoni CZY PROJECTS-et.
FRITZ Anikó
PR, marketing, kommunikáció

Kommunikáció pedagógus képzési és kiválasztási specialista. 10 év multinacionális tapasztalatával rendelkező humán fejlesztés mellett elkötelezett szakember.

HEGEDŰS Orsolya
Művészeti karrierépítés

Művészettörténész, kurátor, az acb Galéria vezetője.

Dr HORVÁTH Dániel
MŰVÉSZETI KARRIERÉPÍTÉS
Essl és Eszterházy díjas festőművész, a Magyar Képzőművészeti Egyetem és az Eszterázy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézetének tanára, a Magyar Festészet Napja Alapítvány alelnöke.
iski KOCSIS Tibor
Művészeti karrierépítés
Képzőművész, kurátor, művészettörténet és vizuális nevelőtanár. A VILTIN Galéria alapító tagja és művészeti vezetője. Számos kiállítás kurátoraként hazai és külföldi művészek munkáit egyaránt bemutatta.
JUHÁSZ Dóra
PR, marketing, kommunikáció
Kommunikációs szakember, művészeti menedzser, 2013-2015 között a washingtoni DeVos Institute of Arts Management kulturális vezetőknek létrehozott nemzetközi programjának résztvevője, rendszeresen ad elő konferenciákon, nemzetközi és hazai egyetemeken kulturális kommunikáció és stratégiai tervezés témában, a MÜPA PR igazgatója.
KELEMEN Zénó
MŰVÉSZETI KARRIERÉPÍTÉS

Munkácsy Mihály-díjas szobrászművész, számos köztéri szobra látható Budapesten.

LEGEZA Dénes
Jogi ismeretek
Jogász, a Szerzői Jogi Szakértő Testület tagja és titkára, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szakmai tanácsadója, számos szerzői jogi tárgyú cikk szerzője.
LÖBL Krisztina
Pályázatírás és -figyelés

Az Art Market Budapest volt operatív vezetője, pályázati szakértő, képző- és fotóművészeti kiállítások szervezője.

MOLNÁR Annamária
Művészeti karrierépítés
Közgazdász, kurátor, a Molnár Ani Galéria alapítója és igazgatója, a Magyar Kortárs Művészeti Galériák Országos Egyesületének korábbi elnöke, az Európai Galériák Szövetségének igazgatósági tagja.
OLAJOS Anna
Nemzetközi szcéna ismeretek
Művészeti tanácsadó és menedzser nemzetközi terepismerettel, jogász.
LinkedIn
PETRÁNYI Zsolt
Nemzetközi szcéna ismeretek
Művészettörténész, kurátor, egyetemi tanár, a Magyar Nemzeti Galéria Jelenkori Gyűjteményének főosztályvezetője, az IBS Művészetmenedzsment tanszékének szakvezetője, a Dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézet, majd a Műcsarnok volt igazgatója.
SZVET Tamás
MŰVÉSZETI KARRIERÉPÍTÉS

Talentum és Junior Príma díjas képzőművész. Rezidencia programok, hazai- és külföldi kiállítások rendszeres résztvevője. Művészeti kutatása az érzékelés kiterjesztésének lehetőségeivel foglalkozik.