Oktatóink

BABANICS Írisz
Kisvállalati marketing specialista. Kifejezetten egyéni/mikro/kisvállalkozásoknak segít abban, hogyan használják fel limitált forrásaikat a legnagyobb növekedés elérése érdekében.
BALOGH Máté
PR, marketing, kommunikáció
Kulturális kommunikációs szakember, a KortársPR-os vezetője. A Werk Akadémia művészeti manager szakának vezetője.
HonlapE-mail
FERENCZY Bálint
NEMZETKÖZI SZCÉNA
művészettörténész, fotótörténész. 2018-ban megalapította a budapesti székhelyű Initio Fine Arts-ot és a londoni CZY PROJECTS-et.
FRITZ Anikó
PR, marketing, kommunikáció
Kommunikáció pedagógus képzési és kiválasztási specialista. 15 év multinacionális tapasztalatával rendelkező humán fejlesztés mellett elkötelezett szakember.
iski KOCSIS Tibor
Művészeti karrierépítés
Képzőművész, kurátor, művészettörténet és vizuális nevelőtanár. A VILTIN Galéria alapító tagja és művészeti vezetője. Számos kiállítás kurátoraként hazai és külföldi művészek munkáit egyaránt bemutatta.
JUHÁSZ Dóra
PR, marketing, kommunikáció
Kommunikációs szakember, művészeti menedzser, 2013-2015 között a washingtoni DeVos Institute of Arts Management kulturális vezetőknek létrehozott nemzetközi programjának résztvevője, rendszeresen ad elő konferenciákon, nemzetközi és hazai egyetemeken kulturális kommunikáció és stratégiai tervezés témában, a MÜPA PR igazgatója.
LEGEZA Dénes
Jogi ismeretek
Jogász, a Szerzői Jogi Szakértő Testület tagja és titkára, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala szakmai tanácsadója, számos szerzői jogi tárgyú cikk szerzője.
MOLNÁR Annamária
Művészeti karrierépítés
Közgazdász, kurátor, a Molnár Ani Galéria alapítója és igazgatója, a Magyar Kortárs Művészeti Galériák Országos Egyesületének korábbi elnöke, az Európai Galériák Szövetségének igazgatósági tagja.
OLAJOS Anna
Nemzetközi szcéna
Művészeti tanácsadó és menedzser nemzetközi terepismerettel, jogász.
LinkedIn
PETRÁNYI Zsolt
Nemzetközi szcéna
Művészettörténész, kurátor, egyetemi tanár, a Magyar Nemzeti Galéria Jelenkori Gyűjteményének főosztályvezetője, az IBS Művészetmenedzsment tanszékének szakvezetője, a Dunaújvárosi Kortárs Művészeti Intézet, majd a Műcsarnok volt igazgatója.
SZÉP Károly
Pályázatírás és figyelés
Az FKF Zrt. hulladékbegyűjtési és szállítási igazgatója. Szakmai pályafutását pályázatok megvalósításával kezdte 2007-ben, később pályázatírással folytatta. Kifejezetten szeret csapatban dolgozni, eddig közel 18 mrd forintnyi EU-s pályázati forrás elnyerésében, illetve sikeres elszámolásában vett részt.
VÉKONY Délia
Művészeti karrierépítés, Nemzetközi szcéna
Művészettörténész, kurátor, az IBS Művészetmenedzsment Tanszékének adjunktusa.
Írj nekem